Kursusel räägime sellest, kuidas suurendada maitsvate taimsete jõuluroogade osakaalu pühadelaual.
Koolitusel on menüüs:
veganvorstid – tegemist on gluteenivabade taimsete vorstitega. Kui soov on, et taimsed vorstid näeksid välja eriti mustad, võib kasutada ka sojakastet; hapukapsas suitsutofu, punaste ubade ja kartulitega – kartul ja kapsas on peaosas, oad ja tofu lisavad toekust ning mõnusa maitsenüansi; tabbouleh-salat granaatõunaseemnete, kinoa ja mangoga – tegemist on mahlase salatiga, mida traditsiooniliselt valmistatakse kuskussist, kinoast või bulgurnisust koos tomati, kurgi ja ohtra värske maitserohelisega. Väga olulisel kohal on salatis värske münt; ahjukõrvitsatamp – seda rooga on mugav valmistada ahjuplaadil, sest just ahjus röstituna maitseb kõrvitsatamp eriti hõrgult. Ei mingit potti ega keetmist ega kasulike ainete kadu keeduvette; mandli-moonikeeks vaarikatega – see keeks jääb seest mõnusalt niiske ja pakub koos vanillikreemiga tõelise naudingu.